Як використати звичайний лід для краси?

А ви теж любите використовувати, здавалося б, абсолютно прості засоби підтримки своєї краси? Усі знають про користь води, а що щодо кубика льоду?

Сайтом https://7tg.com.ua вважається, що використання льоду на шкірі покращує кровообіг та запобігає появі зморшок. Крім того, це добре освіжає після дня, проведеного на спеку. Необов’язково витрачати тисячі рублів, щоб виглядати свіжо цього літа, достатньо заглянути в морозильник і виявити трохи фантазії! Головне, не перестаратися та не пошкодити шкіру сильним переохолодженням. Тому, як правило, рекомендується загортати лід в якусь тканину.

Яких проблем зі шкірою можна уникнути за допомогою звичайного льоду?

Як використати звичайний лід для краси?

Проти прищів

Потримати лід на прищі – це простий спосіб позбутися його. Лід зменшує запалення і може навіть полегшити біль, спричинений прищами. Загорніть кубик льоду в мішечок, тонкий рушник, утримуйте на ураженій ділянці протягом п’яти-десяти хвилин. Прикладайте кригу локально, щоб не пошкодити шкіру.

Від синців під очима

Патчі для позбавлення від синців та мішків під очима стали дуже популярними в останні роки. Відповідно, ціна на них також висока. Важка ніч? Візьми кубика льоду, і доки заварюється ранкова кава, прикладіть до області під очима. Це може зменшити набряклість рано вранці і зробити вас бадьорішим. Для сильнішого ефекту заморозьте кубики чорного чаю або зберігайте огірки нарізані в морозилці, щоб ви відчували себе свіжими.

Засіб перед макіяжем

Перш ніж наносити тональний крем, проведіть кубик льоду по обличчю, зосереджуючись на областях із розширеними порами. Холодна вода призведе до зменшення розмірів пір і мінімізації їх появи під макіяжем. Зледеніння цих областей перед нанесенням тонального крему може дати дуже хороші результати – основа ляже гладко та рівномірно.

Як використати звичайний лід для краси?

Скраб для освітлення шкіри

Змішайте фрукти або овочі (наприклад, огірок, полуниця чи манго) з водою та заморозьте у лотках для льоду. Акуратно протріть фруктовим кубиком обличчя. Текстура розшаровується, коли лід тане, що благотворно впливає на шкіру. Можна експериментувати зі складом або переглянути безліч варіантів в інтернеті. Головне, переконайтеся, що у вас немає алергії на ці продукти (особливо небезпечні в цьому плані полуниця та цитрусові).